FOR EVERY DERMAQUEST(ION) THERE’S A PERFECT ANSWER!

DermaQuest är en amerikansk produktserie som imponerar även på den mest skeptiske. DermaQuest grundades 1999 av Sam Dhatt, en prisbelönt kosmetisk kemist. Sam Dhatt är än idag VD för företaget och även chefskemist i laboratoriet. Under hans 20 års långa karriär har Dhatt utarbetat och framställt hudvårdsprodukter till mer än 700 företag, inkluderat många av branschens mest framgångsrika märken.

DermaQuest™ professionella hudvårdsprodukter är designade för att ta dig längre än avkoppling och spa-behandlingar. DermaQuest™ produkter ger snabbt synliga förbättringar genom professionella behandlingar och föreskrivna produkter för egenbehandling.

Vi är oerhört stolta över att erbjuda dessa produkter och behandlingar till våra kunder. Det är en stor serie som ger oss möjligheten att förbättra ett brett spektra av hudtillstånd. I DermaQuest’s värld talar vi mycket om obalanserad och balanserad hud. En hud i obalans är en hud som inte mår bra. Därför är det viktigt att först bygga upp, stärka och balansera huden innan man går på med tuffare behandlingar mot t.ex akne och anti-age. Och det är här produkterna för hemmabruk kommer in i bilden. Att gå till tandläkaren en gång vart annat år räcker inte för att era tänder ska hålla. Utan det måste borstas och fixas både morgon och kväll. Detsamma gäller er hud. Huden är vårt största organ som måste ta emot många smällar både utifrån och inifrån. DermaQuest hjälper din hud att stå emot!

OBS! DermaQuest Skin Therapy testar INGA av sin produkter på djur!!

Läs mer om DermaQuest på www.dermaquest.se

DermaQuest distribueras i Sverige av Servita Skin Care AB