FOR EVERY DERMAQUEST(ION) THERE’S A PERFECT ANSWER!

DermaQuest är en amerikansk produktserie som imponerar även på den mest skeptiske. DermaQuest grundades 1999 av Sam Dhatt, en prisbelönt kosmetisk kemist. Sam Dhatt är än idag VD för företaget och även chefskemist i laboratoriet. Under hans 20 års långa karriär har Dhatt utarbetat och framställt hudvårdsprodukter till mer än 700 företag, inkluderat många av branschens mest framgångsrika märken.

DermaQuest™ professionella hudvårdsprodukter är designade för att ta dig längre än avkoppling och spa-behandlingar. DermaQuest™ produkter ger snabbt synliga förbättringar genom professionella behandlingar och föreskrivna produkter för egenbehandling.

Vi är oerhört stolta över att erbjuda dessa produkter och behandlingar till våra kunder. Det är en stor serie som ger oss möjligheten att förbättra ett brett spektra av hudtillstånd. I DermaQuest’s värld talar vi mycket om obalanserad och balanserad hud. En hud i obalans är en hud som inte mår bra. Därför är det viktigt att först bygga upp, stärka och balansera huden innan man går på med tuffare behandlingar mot t.ex akne och anti-age. Och det är här produkterna för hemmabruk kommer in i bilden. Att gå till tandläkaren en gång vart annat år räcker inte för att era tänder ska hålla. Utan det måste borstas och fixas både morgon och kväll. Detsamma gäller er hud. Huden är vårt största organ som måste ta emot många smällar både utifrån och inifrån. DermaQuest hjälper din hud att stå emot!

OBS! DermaQuest Skin Therapy testar INGA av sin produkter på djur!!

Läs mer om DermaQuest på www.dermaquest.se

DermaQuest distribueras i Sverige av Servita Skin Care ABMaria Åkerbergs produkter ger oss ett komplett sortiment så att vi kan erbjuda våra kunder effektiva och roliga behandlingar med naturliga produkter.

Företaget bakom produkterna heter Dermanord som är helsvenskt och med ett eget varumärke med egen tillverkning, MARIA ÅKERBERG - Deepskin Organics. Produkterna är ekologisk svensk hudvård som bygger på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. De innehåller endast vegetabiliska oljor och är helt fria från animaliska ingredienser. Innehållet är biologiskt nedbrytbart i naturen och förpackningarna kan återvinnas. Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter främjar normala hudfunktioner, vilket ger frisk och sund hud.


Läs mer om Maria Åkerbergs produkter på www.dermanord.se


Juvéderm® ansiktsfillers: Älskas av miljoner.

Juvéderm® är ett ledande varumärke ur ett globalt perspektiv och har använts vid över 16 miljoner fillerbehandlingar för ansiktet. Juvéderm® minskar skonsamt dina ålderstecken och förstärker diskret din naturliga skönhet.

En skonsam behandling mot tecken på åldrande med Juvéderm®ansiktsfillers.

När vi blir äldre återfuktas huden sämre och blir mindre elastisk. Som en följd av detta börjar huden visa tecken på åldrande. Juvederm®-fillers för ansiktet kan minska ålderstecken genom att ta bort rynkor och ge volym på ett diskret sätt. Återskapa ditt ungdomliga utseende med Juvederms®beprövade sortiment av fillers som älskas av miljoner människor över hela världen.

Läs mer på www.juvedermfillers.se/


Restylane slätar ut rynkor, framhäver ansiktets konturer, skapar fylligare läppar och föryngrar huden.

Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 20 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.

Restylane är en kristallklar gel som injiceras i huden i små mängder för att återskapa volym och struktur. Restylane är baserad på en  hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Fördelar med en skönhetsbehandling med Restylane

Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader. För att bibehålla resultaten i läpparna behövs vanligen en uppföljningsbehandling inom 6 månader.

Effekten och säkerheten hos Restylane har också bevisats i många kliniska studier.

Läs mer på www.restylane.se/


Malmöbaserade smyckesdesignern Annica Mårtensson, design_by_anni, säljer sina silversmycken hos oss. Annica tillverkar handgjorda smycken i sterling-silver. "-Då mina smycken är gjorda för hand så blir de unika och råa, precis som jag gillar det!"

På DermaPeel hittar du färdiga smycken, men det går även att specialbeställa efter egen design och storlek.

Följ design_by_anni på Facebook och instagram:

IG: design_by_anni

FB: Design_by_anni