Välkommen till DermaPeel Hudvårdsklinik i Malmö

DermaPeel är en modern hudvårdsklinik vid Davidshallstorg i centrala Malmö. Vår drivkraft och motivation är att ständigt utvecklas och hållas oss uppdaterade på det senaste inom hudvård. Vi jobbar hårt för nöjda kunder och optimala resultat av våra behandlingar. En del av våra behandlingar är inte helt fria från obehag men belöningen ligger i de resultat som vi uppnår. No pain no gain!

På DermaPeel Hudvårdsklinik har vi tillgång till marknadens mest avancerade hudvårdsprodukter som i kombination med modern apparatur och kvalificerad personal klarar det mesta av det som inte var möjligt bara för något år sedan. DermaQuest är huvudnumret i produktväg både för behandlingar här på kliniken och egenvård.

Exempel på behandlingar är SkinPen (för bl.a. hudföryngring, ärr, pigmentlfäckar, sträckmärken) hudslipning, hårborttagning med IPL, borttagning av ytliga blodkärl, kosmetisk tatuering med TAFFY-metoden och kemiska peelingar.

Vi lägger stor vikt vid att alltid ge dig en personlig konsultation och rådgivning, ge dig ett kostnadsförslag och vilka resultat som du kan förvänta dig. Du får också utförlig information om den behandling som vi rekommenderar innan du bestämmer dig för att gå vidare eller ej. Vi finns här för dig och vi har resurser och kunnande för att lösa dina problem.


Vi som arbetar på DermaPeel Hudvård i Malmö är

Dona Alija

Auktoriserad hudterapeut

Dona är utbildad hudterapeuet med internationell examen från CIDESCO Kosmetologskole i Köpenhamn.

Favoritbehandlingar:

Diamantslip, SkinPen och Kemiska Peels

Emilia Lundh

Auktoriserad hudterapeut, Nagelteknolog och TAFFY-terapeut.

Emilia är utbildad hudterapeut med internationell examen från Elisabethskolan i Göteborg (nu Stockholm). 2012 vidareutbildade hon sig till nagelteknolog på Leep i Malmö. Emilia är även utbildad inom TAFFY-metoden, sedan juni 2015, för kosmetisk pigmentering. Så vill du fixa till bryn och eyeliner så ordnar Emilia det.

Favoritbehandlingar:

Kemiska peels, kosmetisk tatuering och vaxning

Joanna Seibold

LEG SJUKSKÖTERSKA specialiserad på injektioner.

Certifierad Restylane®- behandlare och certifierad enligt estetiska injektionsrådet i Sverige. Är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom akut och intensivvård.

Har tidigare arbetat som behandlare samt klinikchef på en större klinik och driver nu sen två år tillbaka företaget Estetikspecialisten som är specialiserade på fillers och botox. Har behandlat tusentals kunder med Restylane®, Juvederm och Botox och utför de flesta behandlingar inom detta område.