DermaFacials - Klassiska ansiktsbehandlingar

DermaPeel är skönhetssalongen som ger det lilla extra. Även våra lite enklare behadnlingar ger resultat och hjälper din hud att vara balanserad och välmående. Våra klassiska ansiktsbehadnlingar kan kombineras med våra övriga ansiktsbehandlingar för att upprätthålla en härlig glöd i huden. Vilken som passar din hud och dina önskemål bäst väljer vi här på skönhetssalongen. 

Välkommen att boka tid för en uppfriskande DermaFacial ansiktsbehandling!

____________________________________________________________________________________________________

Essential ansiktsbehandling 60 min: 695kr En effektiv ansiktsbehandling som kompletterar de dagliga behoven för normal/ung hud. Denna ansiktsbehandling är även bra för att få din hud i balans innan man tillför mer aktiva ingredienser och kraftigare ansiktsbehandlingar.


Peptide Vitality anisktsbehandling 60 min: 695kr Kraftfulla peptider återfuktar och ger näring åt en åldrande hud och svarar för resultatet av denna ansiktsbehandling. Den ger mogen hud verktygen att bekämpa tecken på åldrande och det nödvändiga motståndet för att hålla den i schack.


C Infusion anisktsbehandling 60 min: 695kr En vitaliserande ansiktsbehandling som återställer de negativa effekterna som orsakats pga av stress och exponering för skadliga miljöfaktorer, i vår hud. Idealisk för alla hudtyper som behöver en energiboost eller som regelbundet underhåll.


DermaClear anisktsbehandling 60 min: 695kr En djuprengörande ansiktsbehandling som stimulerar läkningsprocessen av en överbelastad och/eller acnebenägen hud. Denna ansiktsbehandling levererar kraftfulla antimikrobiella aktiva ingredienser för att förhindra acneutbrott.


SkinBrite DermaFacial 60 min: 695kr En effektiv ansiktsbehandling som ger stöd i de dagliga hemmavårds rutinerna när det gäller pigmentproblem.


Sensitized anisktsbehandling 60 min: 695kr Denna ansiktsbehandling är lämplig för alla hudtyper som upplever rodnad och irritation på grund av känslighet. Ingredienserna hjälper till att lugna, mjukgöra och återställa huden.


DermaPeels Lyx DermaFacial:

Stem Cell 3D anisktsbehandling 60 min: 750kr Denna ansiktsbehandling med produkter baserade på växtstamceller tar hand om alla aspekter av åldrande. Denna lyxiga ansiktsbehandling kan vara support åt DermaPeeling behandlingarna för att förbättra resultatet och motverka effekterna av hudens åldrande.