Vaxningnull

Vaxning är en effektiv, snabb och enkel hårborttagningsmetod. Man kan vaxa alla kroppsdelar. Vid regelbunden vaxning växer hårstråna långsammare, glesare, tunnare och blir svagare. På DermaPeel i Malmö utför vi även brasiliansk vaxning. Brasiliansk är intimvaxning på kvinnor. Vi utför inte intimvaxning på män.

Viktigt! Vid vaxningstillfället ska hårstråna vara ca 4-5 mm långa för ett önskvärt resultat.

Områden och priser
Ben
Hela ben 490 kr
Halva ben 325 kr
Lår 370 kr

Intim
Bikini 220 kr
Tanga/G-string 300 kr
Brasiliansk 400 kr
Rumpa 230 kr

Ansikte
Överläpp/haka 150 kr
Överläpp och haka 230 kr
Bryn 150 kr
Polisonger 150 kr
Näsborrar 200 kr

Torso
Armhålor 200 kr
Hela armar 300 kr
Halva armar 230 kr
Hel rygg/bröst 400 kr
Halv rygg/bröst 300 kr

Paketpris
Hela ben inkl bikini 550 kr
Hela ben inkl Tanga/G-string 680 kr
Hela ben inkl brasiliansk 780 kr
Halva ben inkl bikini 390 kr
Halva ben inkl Tanga/G-string 520 kr
Halva ben inkl Brasiliansk 620 kr

Brasiliansk vaxning

På DermaPeel i Malmö utför vi brasiliansk vaxning.  Brasiliansk vaxning innebär att man tar bort allt, eller större delar av könshåret i intimområdet. Både fram och bak. Vi utför endast brasiliansk vaxning på kvinnor. Vi erbjuder ingen intimvaxning på män. Här kan du läsa vad en av våra kunder tycker Vicktoria Murawska -Riktigt bra Vaxning i Malmö City

Brasiliansk vaxning är en mycket populär behandling där resultatet varar mellan 2-6 veckor. Vid vaxning förfinas håren och blir offtast glesare och glesare efter varje tillfälle. Denna behandling har blivit väldigt populär och uppskattad. Man får ett mjukt och lent resultat som varar mellan två till sex veckor beroende på vad man har för hårväxt. Håren förfinas för varje vaxning och blir mjukare och glesare och du slipper kliande stubb och skärsår efter rakhyvel.

Är det första gången du får en brasiliansk vaxning så berätta det vid bokning. Vår personal ger dig då all information du behöver inför och efter ditt besök hos oss på DermaPeel i Malmö.