Ansiktsbehandlingar

På DermaPeel erbjuder vi dig 3 olika typer av ansiktsbehandlingar utan apparatur. Från mer klassiska anisktsbehandlingar till djupgående kemiska peels. 


1. Klassisk ansiktsbehandling - DermaFacials

null

Om din hud inte fått någon behandling på ett tag är en klassisk ansiktsbehandling sättet att väcka huden till liv igen och förbättra den. Detta rekommenderas framförallt när du önskar göra en mer intensiv behandling (som en laserbehandling eller DermaResurfacer/DermaPeel). DermaFacials är en engångsbehandling som vi rekommenderar att man gör var 4-6 vecka för att hålla din hud i optimal kondition. Våra klassiska ansiktsbehandlingar är resultatinriktade och boostar huden med aktiva ingredienser som uppfyller de särskilda behoven av din hud. Du lämnar vår skönhetssalong med en fräsch look och härlig lyster som tar Malmö med storm. Vi råder dig vilka kombinationsbehandlingar som passar din hud bäst.

Samtliga klassiska ansiktsbehandlingar på kliniken följer en specifik behandlingsprocedur för att säkerställa bästa tänkbara resultat.
Steg 1: Rengöring
Steg 2: Exfoliering
Steg 3: Portömning
Steg 4: Terapeutisk mask
Steg 5: Eftervårdande produkter
Steg 6: Råd om DermaQuest-produkter att använda hemma

När du bokar via bokadirekt.se väljer du ”DermaFacial”. Vilken som passar dig bäst avgör vi sen när du är hos oss på kliniken.


Läs mer om varje enskild DermaFacial HÄR


2. Ansiktsbehandlingar med syror - DermaResurfacersnull

Innovativa peelbehandlingar för hudförbättring 

Ibland kan en enskild behandling inte ge det önskade resultatet och det blir nödvändigt att ta nästa steg genom att boka en kur med DermaResurfacer-behandlingar. DermaQuest’s hela sortiment av peelbehandlingar har utvecklats av ledande hudläkare och kemister. Dessa toppmoderna behandlingar av högsta klass utgör en effektiv behandlingslösning för ett brett spektrum av hudproblem utan att ge en utdragen återhämtningsprocess som kan ge besvärande biverkningar.

Genomförandet av en DermaResurfacer följer alltid en bestämd procedur. Denna metod har bevistats mest effektiv och ger bäst resultat.

Steg 1: Rengöring

Steg 2: Preppinglösning för att förbereda

Steg 3: DermaResurfacer

Steg 4: DermaQuest eftervårdande produkter

Steg 5: Råd om DermaQuest-produkter att använda hemma

Rekomenderas i kur om 3 eller 6 behandlingar


Vilken DermaResurfacer passar bäst för min hud?

Inför en kemisk peeling börjar alltid med en konsultation där vi går igenom de olika alternativen och utvärderar vilken metod som passar bäst just för dig oavsett om det gäller acnebehandling, pigmenteringar, rynkor osv. Alla DermaResurfacers består av en serie behandlingar som måste kombineras med rätt anpassade produkter för hemmabruk för att kunna garantera optimala resultat. Din hudterapeut hjälper dig med detta.


Läs mer om varje enskild DermaResurfacer HÄR


3. Djupgående behandlingar med syror - DermaPeels

null

Innovativa peelbehandlingar för hudförbättring

Våra mest kraftfulla kemiska peelingar ger enormt fina resultat på även de svåraste hudproblemen. Här på DermaPeel Hudvårdsklinik i Malmö kan vi hjälpa dig med bl.a dina rynkor och pigmenteringar. En av våra specialiteter är acnebehandlingar. Att kunna hjälpa kunder genom att t.ex utföra en acnebehandling med fina resultat är det som får oss att brinna lite extra för vårt jobb. Efter en kemisk peeling med någon utav våra DermaPeels kommer huden fjälla i ca 7-10 dagar efter en behandling. 

Görs i kur om ca 3 behandlingar eller som en enskild behandling för att ge huden en rejäl omgång 1-2 gånger om året.

Genomförandet av en DermaPeels följer alltid en bestämd procedur. Denna metod har bevistats mest effektiv och ger bäst resultat.
Steg 1: Rengöring
Steg 2: Preppinglösning för att förbereda
Steg 3: DermaPeel
Steg 4: On-The-Go Finishing Powder SPF 30
Steg 5: Råd om DermaQuest-produkter att använda hemma

Vilken DermaPeel passar bäst för min hud?

Vi börjar alltid med en konsultation där vi går igenom de olika alternativen och utvärderar vilken metod som passar bäst just för dig. Alla Dermapeels består av en serie behandlingar som måste kombineras med rätt anpassade produkter för hemmabruk för att kunna garantera optimala resultat. Din hudterapeut hjälper dig med detta.


Kontakta vår hudvårdsklinik i Malmö så berättar vi mer om ansiktsbehandling, kemisk peeling och acnebehandling.


Läs mer om varje enskild DermaPeel HÄR